مشخصات مقاله

عنوان:  بررسي تاثير اکسيژن خالص، آرگون و هوا در مرحله پخت، بر خواص ساختاري و مغناطيسي لايه هاي نازک فريت نيکل تهيه شده به روش اسپري پايروليز
نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اميرآبادي زاده احمد,عربي هادي,شيري ناهيد,رمضاني فرزانه,مرداني رضا
 
 
 
عنوان همایش: كنفرانس فيزيك ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 17  
 


آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی