مشخصات مقاله

عنوان:  کاربرد تکنولوژي پيشرفته ميکروانکپسولاسيون در صنايع غذايي
نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خبر ايمان*,مجد هژير
 
 *شرکت فني مهندسي صنايع غذايي متين
 
عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش در علوم و تكنولوژي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی: موسسه مديران ايده پرداز كارين
زمان:  1395دوره 3
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: ميکروانکپسولاسيون، ليپوزوم، هسته، پوسته، مجاري گوارشي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 86  
 


آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی