برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بومی از محصولات لبنی استان چهارمحال و بختیاری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سرمست قهفرخي الهام*,مبيني دهكردي محسن,بهشتي مآل کيوان
 
 *گروه ميکروبيولوژي، دانشگاه آزاد اسلامي فلاورجان
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
چکیده: 

باکتري هاي اسيدلاکتيک ضرورتا در محصولات لبني تخميري به دليل ايجاد عطر و طعم، توليد اسيد و خواص پروبيوتيکي آنها، قرنهاست که مورد استفاده قرار مي گيرند. هدف از انجام اين پژوهش جداسازي و شناسايي لاکتوباسيل هاي بومي موجود در ماست و پنير مناطق مختلف استان چهارمحال و بختياري و معرفي گونه هاي بومي مناسب جهت استفاده صنعتي به عنوان جايگزين استارتر وارداتي بود. ...

 
کلید واژه: لاكتوباسيلوس، اسيد لاکتيک، فرآورده هاي لبني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 114   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی