مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي ميزان آلودگي خرماي بسته بندي شده به کلي فرم و اشريشياکلي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اطهري نيا معصومه*,داورزني ساره
 
 *گروه ميکروبيولوژي، پژوهشکده غذايي و کشاورزي، پژوهشگاه استاندارد
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

مقدمه: ايمني مواد غذايي به وجود خطرات ناشي از مواد غذايي در زمان دريافت توسط مصرف كننده مربوط مي باشد. سازمان بهداشت جهاني بروز بيماري هاي ناشي از مصرف غذاي آلوده را يکي از مشکلات بسيار مهم و فراگير در عصر حاضر مي داند. بنابراين، كنترل بهداشتي مناسب براي اجتناب از به خطر افتادن سلامتي انسان ضروري است. ...

 
کلید واژه: خرما، کلي فرم، اشريشياکلي، آلودگي ميکروبي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 38   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی