مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي باكتريولوژيكي پنيرخامه ايي، پروسس، تازه و رسيده در استان چهارمحال و بختياري

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: پويان مهوش*,سرمست قهفرخي الهام,احمدي آزيتا
 
 *اداره کل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان چهارمحال و بختياري
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

در اين تحقيق با توجه به اهميت پاتوژنهاي سالمونلا، استافيلوكوكوس اورئوس، اشريشياكلي، کلي فرم، کپک و مخمر در امنيت غذايي فرآورده هاي لبني بخصوص پنير، وضعيت پنيرهاي موجود در سطح توزيع از اين حيث مورد بررسي قرار گرفت. بدين منظور 30 نمونه پنير شامل پنيرهاي رسيده در آب نمک، تازه، خامه ايي و پروسس در سطح توزيع و واحدهاي توليدي استان چهارمحال و بختياري جمع آوري و مورد ارزيابي قرار گرفت. ...

 
کلید واژه: استافيلوكوكوس اورئوس، اشرشيا، پنير، کلي فرم، سالمونلا
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 52   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی