مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر افزودن پودر برگ هاي نعناع و چاي و مکمله اي ويتامين E و آنتي اکسيدانت تجاري به جيره بر کيفيت گوشت لاشه جوجه هاي گوشتي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خوشقدم ميثم*,مقصودلو شهريار,مرادي محمد,قنبري فرزاد,رستمي چراتي فرامرز
 
 *دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اکسيداسيون گوشت، ويتامين E، چاي سبز، نعناع، آنتياکسيدانت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 64   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی