برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر افزودن پودر برگ های نعناع و چای و مکمله ای ویتامین E و آنتی اکسیدانت تجاری به جیره بر کیفیت گوشت لاشه جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خوشقدم ميثم*,مقصودلو شهريار,مرادي محمد,قنبري فرزاد,رستمي چراتي فرامرز
 
 *دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اکسيداسيون گوشت، ويتامين E، چاي سبز، نعناع، آنتياکسيدانت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 56   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی