مشخصات مقاله عنوان: ارزیابی تاثیر قارچ میکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه و کلروفیل گیاه لوبیا نوع ارائه: مقاله نویسنده: خدابخش زاده حميد,دهقان آزيتا عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش در مهندسي، علوم و تكنولوژي نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن اقتصاد و انرژي زمان: 1394, دوره 2 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثرات کودهاي آلي کمپوست و ورمي کمپوست بر روي صفات کمي و کيفي گياه دارويي به ليموتاثير كاربرد ورمي كمپوست و كود شيميايي بر ويژگي هاي شيميايي خاك و غلظت عناصر غذايي در گياه لوبيا سبز (.Phaseolus vulgaris L)نقش تنوع باکتريايي ورمي کمپوست در حاصلخيزي خاک، رشد گياه و مديريت ضايعات کشاورزيبررسي موانع و مشکلات توسعه فن آوري ورمي کمپوست (مورد مطالعه: سايت هاي فعال ورمي کمپوست استان کرمانشاه)مقايسه خصوصيات فيزيکي و شيميايي کمپوست معمولي و ورمي کمپوست (Vermicompost) مقالات همایشی مرتبط: تاثیر بستر کشت ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات دو رقم جعفری (.Petroselinum crispum Mill)پیشرفت اقتصادی: اهمیت ورمی کمپوست در پیشبرد کشاورزی پایدارورمی کمپوست، ابزاری برای تحقق کشاورزی زیستیتاثیر کاربرد ورمی کمپوست و محلول پاشی چای کمپوست بر رشد ذرت (Zea mays)واکنش شاخص کلروفیل، عملکرد دانه و کیفیت محصول تولیدی لوبیا به کشت مخلوط با آفتابگردان بازدید یکساله 55 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی