برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر سطوح مختلف عصاره آبی الکلی ترخون با آنتی بیوتیک محرک رشد بر روی خصوصیات لاشه و درصد ماندگاری در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: يزدان پور م,هدايتي م*,منافي م,خلجي س
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه ملاير
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: عصاره اتانولي ترخون، خصوصيات لاشه، درصد ماندگاري، جوجه گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 62   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی