مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير سطوح مختلف اسانس پونه، پري بيوتيک و آنتي بيوتيک بر صفات لاشه جوجه هاي گوشتي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: عابديني ع.,حسن آبادي آ*,افضلي ن.,كرمانشاهي ح,مالكي نژاد پ
 
 *گروه علوم دامي، پرديس دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: آنتي بيوتيک، پونه، پروبيوتيک، جوجه گوشتي، عملکرد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 67   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی