مشخصات مقاله عنوان: میزان هدر رفت خاک و عناصر غذایی طی عملیات برداشت محصولات با ریشه غده ای نوع ارائه: مقاله نویسنده: فرجي محمد*,اميريان چكان عليرضا,جعفري زاده مسعود *دانشکده منابع طبيعي، دانشگاه صنعتي خاتم الانبياء (ص)، بهبهان عنوان همایش: همايش ملي علوم و مهندسي آبخيزداري ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1393, دوره 10 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: فرسايش خاك، محصولات غده اي، برداشت محصول، خروج خاك، SLCH مقالات نشریه ای مرتبط: خاك و فرسايش و نتايج آنروش هاي تجزيه خاكروش هاي تجزيه خاكتاثير گياه پوششي و سيستم هاي مختلف خاك ورزي بر خصوصيات فيزيكي خاك و عملكرد سيب زمينيبررسي تاثير شاخص هاي كيفيت خاك بر فرسايش پذيري خاك هاي كشاورزي و مرتع مقالات همایشی مرتبط: اقدامات مدیریتی مناسب در مقابله با فرسایش خاک، رسوب و سیل، تحقیق و بررسی روش های عملیات خاک ورزی در کاهش فرسایش خاکبررسی اثر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک بر فرسایش پذیری در خاکهای کشاورزیکاربرد پسماند آلی سازگار با محیط زیست ویناس بر مدیریت فرسایش خاکرابطه بین کربن آلی خاک و عملکرد دانه گندم تحت تاثیر شوری و میزان رس خاک در خاک های شمال شرق ایرانتاثیر عمق دفن غده بر پتانسیل تولید غده توده های اویارسلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L) بازدید یکساله 22 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی