مشخصات مقاله

عنوان: 

ميزان هدر رفت خاك و عناصر غذايي طي عمليات برداشت محصولات با ريشه غده اي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فرجي محمد*,اميريان چكان عليرضا,جعفري زاده مسعود
 
 *دانشکده منابع طبيعي، دانشگاه صنعتي خاتم الانبياء (ص)، بهبهان
 
عنوان همایش: همايش ملي علوم و مهندسي آبخيزداري ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1393دوره 10
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: فرسايش خاك، محصولات غده اي، برداشت محصول، خروج خاك، SLCH
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 18   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی