مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير آنتي اکسيدانت هاي تجاري، ويتامين E، برگ هاي خشک شده چاي سبز و نعناع بر روي زنده ماني و کاهش تلفات در جوجه هاي گوشتي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خوشقدم ميثم*,مقصودلو شهريار,مرادي محمد,قنبري فرزاد,رستمي چراتي فرامرز
 
 *دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: برگ سبز چاي، نعناع، آنتياکسيدانت، ويتامين E، زنده ماني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 34   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی