مشخصات مقاله عنوان: اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی مرغان تخم گذار تجاری (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) نوع ارائه: مقاله نویسنده: بخشعلي نژاد ر*,حسن آبادي آ,نصيري مقدم ح,زرقي ح *گروه علوم دامي، دانشگاه فردوسي مشهد عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: يد، عملکرد توليدي، مرغان تخمگذار، تخم مرغ مقالات نشریه ای مرتبط: تخمين برخي پارامترهاي ژنتيکي و فنوتيپي صفات کيفي مربوط به تخم مرغ در مرغان بومي آذربايجانتاثير عصاره هيدروالکلي رزماري بر عملکرد توليدي و کيفيت تخم مرغ در مرغان تخم گذارمطالعه تاثيرات استفاده از جلبک گراسيلاريوپسيز پرسيکا در جيره مرغان تخم گذار بر عملکرد، صفات کيفي تخم مرغ و ليپيدهاي سرمكنجاله كلزا در جيره مرغان تخم گذاراستفاده از ارزن و چربي حيواني در جيره غذايي مرغان تخمگذار مقالات همایشی مرتبط: اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی مرغان تخم گذار تجاری بر صفات کیفی تخم مرغ (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار در هفته ی 23 تا 44 (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی اثر پودر رزماری بر روی عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار تجاریاثر سطوح مختلف متیونین بعلاوه سیستین قابل هضم بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار در هفته ی 32 تا 44 (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر پوست انار بر خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار سویه Nick- Chick بازدید یکساله 76 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی