برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مقایسه جیره های غذایی حاوی ذرت، گندم بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، جمعیت میکروبی ایلئوم، ریخت شناسی روده، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی نر در دورههای مختلف پرورشی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سالاري علي اكبر*,حسن آبادي احمد,نصيري مقدم حسن,كليدري غلامعلي
 
 *
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گندم، ذرت، جوجه هاي گوشتي و آنزيم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 86   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی