مشخصات مقاله عنوان: ارزیابی میکروبی پوشش کیتوزان با عصاره جلبک انترومورفا (Enteromorpha. sp) بر کیفیت فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط سرد نوع ارائه: مقاله نویسنده: قاسمي چراتي سميه*,سلطاني سعيد *دانشکده علوم کشاورزي، دانشگاه آزاد قائمشهر عنوان همایش: علوم جانوران آبزي نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: دانشگاه گيلان، انجمن زمين شناسي ايران زمان: 1392, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: كيتوزان، عصاره جلبك انترمورفا، آنتي اكسيداني، فيتوفاگ مقالات نشریه ای مرتبط: مقايسه تغيير کيفيت ماهي فيتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) کامل و فيله شده و تعيين زمان ماندگاري آنها در طي نگهداري 18- درجه سانتي گرادتعيين ترکيب شيميايي و بازدهي فيله ماهي فيتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) براي درجه بندي و برچسب گذاري تغذيه اي فرآورده هاي حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسيونيتاثير شوري بر رشد و بازماندگي ماهي فيتوفاگ انگشت قد (Hypophthalmichthys molitrix)مقايسه پروتئين هيدروليز شده از امعاء و احشاء و سر ماهي فيتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از آنزيم آلکالاز و آنزيم هاي داخلي بافتتاثيرات سرخ کردن با روغن هاي سرخ کردني متفاوت بر ترکيب اسيد چرب (Hypophthalmichthys molitrix) ماهي فيتوفاگ مقالات همایشی مرتبط: بررسی حسی پوشش کیتوزان با عصاره جلبک انترومورفا (Enteromorpha. sp) بر کیفیت فیله ماهی فیتوفاگ در (Hypophthalmichthys molitrix) شرایط سردتولید و مقبولیت کیفی کراکر تولیدی از ماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذاییارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره پوست بادمجان بروی برخی پاتوژن های شاخص مواد غذاییمطالعه تغییرات محتوای کربونیل A در مراحل اولیه زندگی ماهی فیتوفاگ Hypophthalmichthys molitrixبررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی جلبک سبز کارا جمع آوری شده از تالاب های شهرستان ساری بازدید یکساله 54 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی