برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مزاياي تغذيه دامها با غلات جوانه زده به روش هيدروپونيك

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خوشنظرپرشكوهي رضا*
 
 *مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان تهران
 
عنوان همایش: كنگره ملي هيدروپونيك و توليدات گلخانه اي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  دانشگاه صنعتی اصفهان
زمان:  1388دوره 1
 
 
چکیده: 

استفاده از جوانه هاي تازه غلات در رژيم غذايي دامها مي تواند اثرات قابل توجهي در كاركرد آنها داشته باشد. اين غذاها با افزايش فعاليت آنزيمي در شكمبه دام، موجب جذب بهتر عناصر غذايي، آزادسازي انرژي و افزايش عملكرد آنها مي گردند. جوانه ها منبع عظيمي از آنزيم هاي هضمي گياهي هستند. آنزيم ها به عنوان كاتاليزورهاي زيستي عمل كرده و براي تكميل هضم پروتئين، هيدراتهاي كربن و چربي ها مورد نياز هستند. كاركرد ويتامين ها، مواد معدني و عناصر كمياب نيز وابسته به فعاليت آنزيمي است. جوانه زني دانه ها موجب افزايش فعاليت آنزيم ها، بهبود ميزان پروتئين هاي كل، چربي ها، برخي اسيدهاي آمينه ضروري، قند كل، ويتامينهاي گروه B و كاهش ماده خشك، نشاسته و مواد ضد تغذيه اي ميشود.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 82   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی