مشخصات مقاله عنوان: تاثیر شوری و روی بر ترکیب شیمیایی نهال های پسته (.Pistacia vera L) نوع ارائه: پوستر نویسنده: شهرياري پور رقيه,تاج آبادي پور احمد عنوان همایش: كنگره علوم خاك ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان زمان: 1388, دوره 11 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مقالات نشریه ای مرتبط: اثرات مصرف فسفر و روي بر رشد و تركيب شيميايي نهال پستهبررسي انرژي هاي ورودي و خروجي و تجزيه و تحليل اقتصادي بوم نظام هاي توليد پسته (.Pistacia vera L) در شهرستان زرند کرمانبرهم کنش باکتري هاي سودوموناس فلوروسنت و روي بر توزيع شکل هاي شيميايي و فراهمي روي در ريزوسفر نهال هاي پسته (.Pistacia Vera L) تحت تنش شوري اولين گزارش از Botryosphaeria dothidea همراه با بلايت خوشه پسته (.Pistacia vera L) در ايراناثر نمك طعام در رشد نهال پسته (.Pistachia vera L) مقالات همایشی مرتبط: تاثیر فسفر بر برخی پارامترهای رشد نهال پسته (.Pistacia vera L) تحت تنش آبیتاثیر شوری و فسفر بر برخی پارامترهای رشد پسته (.Pistacia vera L)ارزیابی تاثیر انواع مالچ های آلی و غیرآلی بر محتوی دما و رطوبت خاک در پسته (.Pistacia vera L)نقش بنزیل آدنین روی ویژگی های کیفی و کمی میوه پسته (.Pistacia vera L)نقش بنزیل آدنین در کاهش ریزش جوانه های پسته (.Pistacia vera L) بازدید یکساله 63 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی