مشخصات مقاله عنوان: تغییر غلظت عناصر غذایی برگ پسته در سه زمان نمونه برداری در منطقه انار رفسنجان نوع ارائه: پوستر نویسنده: حيدري مژده,صالحي محمدحسن,حسيني فرد سيدجواد عنوان همایش: كنگره علوم خاك ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان زمان: 1388, دوره 11 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مقالات نشریه ای مرتبط: انارشناخت انارپستهبررسي انار در اساطير و بازتاب آن در ادب فارسياثرات اسيد هيوميک بر رشد ريشه، بخش هوايي و عناصر غذايي برگ دانهال هاي پسته مقالات همایشی مرتبط: اثرات محلولپاشی کلسیم در هنگام تورم جوانه ها بر روی غلظت عناصر غذایی برگ پستهبررسی عوامل موثر بر انتخاب استراتژی های مقابله با خشکسالی توسط پسته کاران شهرستان رفسنجانبررسی روغن هسته اناراستفاده های تجاری از آلاینده های پستهبازجذب عناصر غذایی برگ های درختان، رویکردی برای مدیریت پایدار اکوسیستم بازدید یکساله 70 آخرین های بلاگ شماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگل ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی