برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر فسفر بر غلظت و مقدار کل اسید فیتیک در دانه سبوس دار در پنج رقم گندم

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: توجه منصوره,يثربي جعفر,علما ويدا
 
 
 
عنوان همایش: كنگره علوم خاك ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
زمان:  1388دوره 11
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 70   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی