مشخصات مقاله عنوان: اثر تیمارهای شوری و نیتروژن بر عملکرد میوه و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط آبکشت نوع ارائه: پوستر نویسنده: زاهدي فر مريم,صفرزاده شيرازي صديقه,رونقي عبدالمجيد,موسوي سيدعلي اكبر عنوان همایش: كنگره علوم خاك ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان زمان: 1388, دوره 11 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مقالات نشریه ای مرتبط: اثر شوري و نيتروژن بر توزيع عناصر غذايي، اسيد سيتريك و ويتامين C در گوجه فرنگيويژگي هاي کيفيت ميوه گوجه فرنگي تحت تاثير محلول پاشي برگي نيتروژن در سيستم کشت هيدروپونيک (مقاله كوتاه علمي)اثر شوري و نيتروژن بر كيفيت ميوه و غلظت عناصر كم مصرف گوجه فرنگي در كشت هيدروپونيكبررسي تاثير ميزان آب آبياري و کود نيتروژن بر کميت و کيفيت گوجه فرنگي در شرايط کم آبياريتاثير سطوح شوري و نيتروژن بر رشد، عملکرد و جذب عناصر غذايي گوجه فرنگي تحت شرايط آبکشت مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیتتاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیتبررسی شاخص های رشدی تحت تاثیر تنش شوری در دو رقم گوجه فرنگیارزیابی اثرات تحمل به نمک بر روی توازن یون ها در دو رقم گوجه فرنگیتاثیر مقدار کود نیتروژن مصرفی بر باقیمانده نیترات در محصول گوجه فرنگی بازدید یکساله 58 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی