مشخصات مقاله

عنوان: 

مقايسه اثر ضد قارچ عصاره اتانولي دارچين سفيد، زرشک، مورد و سير با دو داروي شيميايي (کتوکونازول و فنوکونازول) بر روي کانديدا آلبيکنس و مالاسزيا فورفور

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: كوهپايه عابد,سقايي فيروزه,اميني مريم,شاه قليان لهراسب,مژدگان لو زهره,تاجي زادگان هادي,محمدي درويش وند علي,خدابخش حسين
 
 
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

مقدمه: درماتوفيتها گروه ويژه اي از قارچها هستند که قادر به تهاجم به لايه شاخي پوست، مو و ناخن در انسان و حيوانات و ايجاد عفونتهاي سطحي مي باشند.
اهداف: گرچه در حال حاضر داروهاي متنوعي براي مبارزه با اين قارچها در دسترس هستند ولي هنوز هم نياز به پيشرفت در اين زمينه احساس ميشود. و با توجه به مشکلات به بار آمده توسط داروهاي سنتتيک اعم از عوارض جانبي، ايجاد مقاومت و کم اثر شدن داروها بازگشت به سوي طبيعت و بخصوص گياهان داروي امري ضروري ميباشد.
روش تحقيق: در اين مطالعه سوش استاندارد کانديدا آلبيکنس
ACTT 10231 و مالاسزيا فورفور در محيط دکستروز آگار کشت داده شد و سپس مقادير متفاوتي از عصاره اتانولي گياهان ذکر شده به محيط اضافه گرديد.
نتايج: نتايج حاصل از مطالعه بدين شرح بود: در اين مطالعه حداقل غلظت مهار کننده يا
MIC براي کانديدا آلبيکنس و مالاسزيا فورفور در مورد عصاره زرشک به ترتيب 10 mg ml-1 و 3.5 mg ml-1، در مورد عصاره دارچين سفيد به ترتيب 1.25 mg ml-1 و 0.8 mg ml-1، در مورد عصاره گياه مورد به ترتيب 11 mg ml-1 و 7.3 mg ml-1 در مورد عصاره سير به ترتيب 0.07 mg ml-1 و 0.2 mg ml-1، در مورد داروي فلوکونازول به ترتيب 3.6 mg ml-1 و 3.1 mg ml-1 و در مورد داروي کتوکونازول براي هر دو مورد برابر 2.3 mg ml-1 بوده است.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 74  
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی