برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير عدم مصرف آب و مايعات بهمراه غذا بر روي برخي ناراحتي هاي دستگاه گوارش

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: نقي نژاد علي,بدل زاده رضا,محدث گيسو,چشمالوس علي
 
 
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

هدف از مطالعه حاضر بررسي تاثير مصرف آب در بين غذا و بلافاصله بعد از آن بر روي برخي ناراحتي هاي سيستم گوارش مي باشد. بدين منظور مطالعه بر روي 30 نفر بيمار مذکر با محدوده سني 50-25 سال مبتلا به ناراحتي هاي گوارشي مربوط به معده انجام شد. از 25 نفر افراد مذکور که عادت مصرف آب در حين غذا داشتند درخواست شد، به مدت يک ماه: 1- از مصرف آب و ساير مايعات به همراه غذا اجتناب کنند، 2- از غذاهاي آبکي استفاده نکنند، 3- اگر تشنه هستند نيم ساعت قبل از غذا هر مايع خوردني که بخواهند ميل کنند و اگر احساس تشنگي ندارند 2-5/1 ساعت بعد از غذا مايعات ميل کنند. 5 نفر ديگر که عادت فوق را نداشتند کنار گذاشته شدند. در افراد بيماري که موارد فوق را رعايت کرده بودند، پس از يکماه سوزش و ترشي معده و دل درد بهبود يافت و آنهايي که يبوست نيز داشتند برطرف گرديد. از يافته هاي اين مطالعه چنين نتيجه گيري مي شود که مصرف آب به همراه غذا در هضم و جذب آن سودمند نبوده بلکه بر عکس با ايجاد اختلال در اين امر باعث بروز برخي ناراحتي هاي گوارشي نيز مي شود. لذا، عدم مصرف آب و مايعات مي تواند در پيشگيري از بروز برخي ناراحتي گوارشي و بهبودي آنها سودمند باشد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 74  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی