مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي خاصيت ضد باکتريايي اسانس ريحان بر روي باکتري ليستريا منوسيتوژنز

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: يزدان پناه گوهر*
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

اثرات ضد باکتريايي اسانس ريحان که از گياهان آروماتيک به شمار مي آيد بر عليه ليستريا منوسيتوژنز بررسي شد. روشهاي استفاده شده شامل رقيق سازي در لوله و حفر چاهک و انتشار در آگار بود و داده هاي ثبت شده بر اساس فعاليت آنتي باکتريال اسانس گياه در مقابل باکتري بود. اين ميکروارگانيزم که يکي از عوامل آلوده کننده مواد غذايي مي باشد در دماي 37 درجه سانتيگراد در يک محيط شيميايي تشخيصي و يا محيطهاي ترکيبي کشت داديم. اسانس گياهي را نيز از گياه ريحان بدست آورديم. اين اسانس در غلظتهاي 20 تا 250 ميکروگرم بر ميلي ليتر بطور پيشروندهاي مانع رشد باکتري گرديد. باکتري روي محيطهاي تشخيصي نسبت به اسانس گياهي در غلظتهاي 50-5/62- 100 ميکروگرم بر ميليليتر حساسيت بيشتري در مقايسه با محيطهاي ترکيبي در 37 درجه سانتيگراد نشان داد. روش انتشار در آگار با چاهک نيز ارزيابي شد و نتيجه اش يک هاله ممانعت از رشدي با قطر 25 mm بود.

 
كليد واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 46  
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی