مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر رژيم غذايي حاوي روغن دانه انگور بر ميزان سطح پلاسمايي قند و ليپيدهاي رت ديابتي شده با آلوكسان

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: شيرخاني يعقوب,بهاروند بابك,كياني علي اصغر,اسماعيلي دهج منصور
 
 
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

مقدمه: روغن دانه انگور داراي اثرات هيپوليپيدميك در انسان است بدين منظور اثرات روغن دانه انگور بر روي سطوح ليپيدها و قند خون رت هاي ديابتي شده با آلوكسان بررسي شد.
روشها: براي انجام اين مطالعه 60 سر رت نر نژاد ويستار را به چهار گروه كنترل، كنترل ديابتي،ديابتي + رژيم 5/0 روغن دانه انگور و ديابتي+ رژيم ا% روغن دانه انگور تقسيم شدند (براي ديابتي كردن از آلوكسان مونوهيدرات استفاده شد). بعد از ديابتي شدن حيوانات، رژيم غذايي به مدت 4 هفته ادامه يافت و سپس به صورت ناشتا نمونه خون گرفته شد.
نتايج: سطوح پلاسمايي قند و
HDL در هيچ كدام از گروههاي ديابتي تغييري نكرد. سطح پلاسمايي كلسترول توتال، تري گليسريد و LDL در گروههاي ديابتي نسبت به گروه كنترل افزايش معني دار نشان داد و در گروههاي دريافت كننده رژيم حاوي روغن دانه انگور كاهش معني دار نسبت به گروه كنترل ديابتي داشت.
نتيجه گيري: در نهايت به نظر مي آيد كه روغن دانه انگور سطح پلاسمايي كلسترول، تري گليسريد و
LDL حيوانات ديابتي را كاهش مي دهد و هيچ اثري روي سطوح HDL و قند خون آنها ندارد.

 
كليد واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 30  
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی