برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی شاخص استرس گرمای تر و گوی سان (W.B.G.T) در نانوایی های شهر ساری 1376-1377

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: قاجاركوهستاني محمدعلي*
 
 *دانشکده بهداشت ساری
 
عنوان همایش: همايش سراسري بهداشت حرفه اي ايران
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان
زمان:  1383دوره 4
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گرما، نانوايي، شاخص استرس گرماي تروگري سان، تنور پخت، فر صنعتي دستگاهي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 53   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی