مشخصات مقاله عنوان: استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی نوع ارائه: مقاله نویسنده: حبيبي خراساني آرش*,واشقاني فراهاني ابراهيم,مرادي شهاب *دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، گروه بیوتکنولوژی عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن بيوتكنولوژي ايران زمان: 1384, دوره 4 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: شير تخمير شده، استرپتوكوكوس ترموفيلوس، لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونه بولگاريكوس، كشت آغازگر، نوشيدني با پايه لبني، ارزيابي حسي مقالات نشریه ای مرتبط: مطالعه اثر متقابل لاكتوباسيلوس بولگاريكوس و استرپتوكوكوس ترموفيلوس بر بقاي يرسينيا انتروكوليتيكا در طي تهيه و رسيدن پنير سفيد ايرانيمطالعه تاثير متقابل لاكتوباسيلوس بولگاريكوس و استرپتوكوكوس ترموفيلوس بر ماندگاري يرسينيا انتروكوليتيكا در طي روند توليد و نگه داري پنير سفيد ايرانيجداسازي سويه هاي مختلف لاكتو باسيلوس ها از محصولات لبني شهرستان جهرم و تاثير متقابل آنها بر باكتري هاي مهم بيماري زاي روده و معدهبهينه سازي فرمولاسيون توليد نوشيدني تخميري ماست ميوه اي با استفاده از روش سطح پاسخاثر ميزان چربي شير بر رشد و فعاليت باكتري هاي آغازگر و كيفيت ماست مقالات همایشی مرتبط: اثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطانبهینه سازی شرایط فرایند تولید ماست چکیده از شیر تغلیظ شده با هدف حذف ضایعات اثرات مصرف شیر و فرآورده های لبنی بر سرطانتولید نوشیدینی فراسودمند آب سیب با استفاده از باکتری های اسید لاکتیکتولید نوشیدنی فوری بر پایه گندم بازدید یکساله 79 آخرین های بلاگ تست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متنآیا میان تعداد نویسندگان یک مقاله و تعداد استنادات آن رابطه وجود دارد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی