برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حبيبي خراساني آرش*,واشقاني فراهاني ابراهيم,مرادي شهاب
 
 *دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، گروه بیوتکنولوژی
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: شير تخمير شده، استرپتوكوكوس ترموفيلوس، لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونه بولگاريكوس، كشت آغازگر، نوشيدني با پايه لبني، ارزيابي حسي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 79   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی