برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر زمان تخمير بر ميزان اسيدفيتيك نان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حق پرست هيفا,سحري محمدعلي,عزيزي محمدحسين
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيد فيتيك، زمان تخمير، مواد عمل اورنده، نان استاندارد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 79   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی