مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثرات فرآيند پاستوريزاسيون و افزودن استاتر روي پروتئوليز پنير گوسفند، طي دوره رسانيدن با استفاده از روش SDS-PAGE

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: منافي ديزج يكان مهناز*,خسروشاهي اصل اصغر,محمدي سيدابوالقاسم
 
 *دانشگاه تبریز، دانشکده کشاورزی
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: پنير گوسفند، پاستوريزاسيون، استارتر، پروتئوليز، SDS-PAGE
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 240   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی