مشخصات مقاله

عنوان: 

مطالعه آزمايشگاهي اثر نوع گندم، فرآيند كردن، اسيد سيتريك و مكمل فيتاز بر قابليت هضم پروتئين و فسفر جيره هاي بر پايه گندم

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: افشارمنش محسن*,دياني اميد
 
 *گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: گندم، فرايند، جوجه گوشتي، اسيدسيتريك، In Vitro
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 53   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی