برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مطالعه آزمایشگاهی اثر نوع گندم، فرآیند کردن، اسید سیتریک و مکمل فیتاز بر قابلیت هضم پروتئین و فسفر جیره های بر پایه گندم

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: افشارمنش محسن*,دياني اميد
 
 *گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گندم، فرايند، جوجه گوشتي، اسيدسيتريك، In Vitro
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 67   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی