مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي وراثت پذيري ژن (هاي) تنظيم كننده عطر و طعم در برنج، در نتاج والدين معطر داخلي و خارجي با استفاده از نشانگر مولكولي رپيد

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رهنماييان محمد*,نعمت زاده قربانعلي,كاظمي تبار سيدكمال
 
 *ساری، دانشگاه مازندران، دانشکده کشاورزی
 
عنوان همایش: همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی: انجمن بيوتكنولوژي ايران
زمان:  1384دوره 4
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كليد واژه: برنج، عطر و طعم، نشانگر مولكولي، رپيد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 25   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی