برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر نرخ ته نشینی و تراکم پذیری تیکنر باطله خط یک کارخانه فرآوری سنگ آهن گهرزمین

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سلیمانی دامنه حامد*,اسکندری نسب محمود
 
 *مجتمع آموزش عالی زرند /سیرجان، معدن شماره 3 مجتمع گلگهر، شرکت سنگ آهن گهرزمین
 
عنوان همایش: كنفرانس ملي مهندسي معدن و علوم زمين
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  انديشکده مطالعات علوم و فناوري اشراق
زمان:  1399دوره 6
 
چکیده: 
در اغلب فرآیندهای فرآوری مواد معدنی از آب زیادی استفاده می شود. با توجه به کمبود شدید آب، بازیابی آب و استفاده مجدد در کارخانه های فرآوری امری ضروری است. ارزان ترین روش جداسازی ذرات جامد از مایع، استفاده از روش ته نشینی و تیکنر می باشد. یکی از مهمترین عوامل موثر بر انتخاب و کارایی تیکنر، درصد جامد خوراک ورودی آن است. در تحقیق حاضر تأثیر درصد جامد خوراک ورودی بر سرعت ته نشینی و تراکم پذیری ذرات جامد تیکنر باطله خط یک تولید کنسانتره مجتمع سنگ آهن گهر زمین با استفاده از آزمایش های ته نشینی ناپیوسته مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور آزمایش ها با استفاده از فلوکولانت A26 با نرخ مصرف 20 گرم بر تن در درصد جامدهای متفاوت خوراک انجام شد. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین سرعت ته نشینی و تراکم پذیری در درصد جامد 5 حاصل شد که نشان می دهد با کاهش درصد جامد، سرعت ته نشینی و تراکم پذیری افزایش می یابد.
 
کلید واژه: تیکنر,درصد جامد,تراکم پذیری,سرعت ته نشینی
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 12   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی