برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزيابي و مقايسه روش هاي حذف آرسنيک از آب آشاميدني

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نخعي محمد,محبي تفرشي امين*,بيجه كشاورزي محمدحسين
 
 *گروه زمين شناسي کاربردي، دانشکده علوم زمين، دانشگاه خوارزمي، تهران، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس ملي توسعه كشاورزي، زمين سالم
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  انجمن علوم و صنايع چوب و كاغذ ايران، سازمان بسيج مهندسين كشاورزي و منابع طبيعي استان البرز
زمان:  1397دوره 2
 
 
چکیده: 
آرسنيک سومين عنصر گروه پنجم جدول تناوبي است. از اين عنصر در کشاورزي، دامداري، پزشکي، الکترونيک، صنعت و متالوژي استفاده مي گردد. آرسنيک به شدت سرطان زا مي باشد و مي تواند به سرطان در پوست، ريه، مثانه و کليه منجر شود. در مناطقي که آب آشاميدني حاوي مقدار زياد آرسنيک مي باشد، نگراني جدي بوجود مي آيد و هرچه سريع تر بايد اقدامي کرد. در سال هاي اخير تکنولوژي هاي گوناگوني جهت حذف و يا حداقل کاهش غلظت آرسنيک از آب آشاميدني مورد استفاده قرار گرفته است. اين تکنولوژي ها شامل فن آوري هاي مرسوم و همچنين فن آوري هاي جديد تري از قبيل انعقاد (لخته سازي)، اکسيداسيون آهن و منگنز با رسوب و پالايش، سبک سازي با آهک، آلوميناي فعال شده، بسترهاي پوشش داده شده با اکسيد، تبادل يوني، پالايش غشائي (تصفيه با ممبران) و سيستم هاي الکتروليز معکوس (مانند اسمز معکوس) است. هر روند حذف داراي مزايا و معايبي است که در اين تحقيق مورد شرح و بررسي قرار گرفته است.
 
کلید واژه: آرسنيک,الکتروليز معکوس,آلوميناي فعال,پالايش غشائي,تبادل يوني,حذف کننده هاي آهن و منگنز,سبک سازي با آهک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 260   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی