برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین خواص نگهداری رطوبت کاه گندم

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: يونسي الموتي محمد,خوش تقاضا محمدهادي,قباديان برات
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  قطب علمی مهندسی بازیافت و ضایعات محصولات کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
زمان:  1384دوره 2
 
چکیده: 

در حالت کلي کاه و فرآورده هاي جانبي کشاورزي، بدليل قابليت هضم اندک و تمايل کم دام به مصرف، از نظر ارزش غذائي فقير است. ارزش غذائي کاه غلات را مي توان با غني سازي و استفاده از اوره بعنوان منبع امونياک افزايش داد. غني سازي شامل خيساندن کاه و رساندن رطوبت به محدوده 30% تا 50% از طريق اعمال محلول اوره مي باشد. شيوه رايج غني سازي، کاري سخت و پر زحمت است که تسهيل يا حذف برخي اعمال از طريق انجام آن با ماشين، کمک موثري در اين زمينه محسوب مي شود. با نصب سيستم پاشش محلول بر روي بيلر، مي توان هنگام جمع آوري کاه از مزرعه فرآيندهاي غني سازي، متراکم سازي و بسته بندي کاه را به طور همزمان انجام داد. براي اين منظور بايد خواص رطوبتي کاه از جمله رطوبت نگهداري شده و زهاب در سطوح مختلف مقدار پاشش نازل (دبي) و تراکم کاه مورد بررسي قرار گيرد. از اين رو فرآيند خيساندن از طريق پاشش آب با نازل مخروطي بر مقدار معيني کاه، در چهار سطح تراکم (تراکم 5، 50، 85 و (120 kg/m3، و سه سطح دبي (400، 600 و  (800 g/min به اجرا درآمد. مقادير مربوط به ميزان رطوبت نگهداري شده و زهاب اندازه گيري و روابط بين دبي، تراکم و زمان خيساندن با ميزان رطوبت نگهداري شده و زهاب محاسبه و تدوين شد.

 
کلید واژه: خيساندن، کاه، نازل، غني سازي، فرآورده جانبي کشاورزي، بيلر
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 210   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی