برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد و صفات لاشه نیمچه های گوشتی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: احمدي بابك,ناظر‌عدل كامبيز,مقدم غلامعلي,جان محمدي حسين
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  قطب علمی مهندسی بازیافت و ضایعات محصولات کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
زمان:  1384دوره 2
 
چکیده: 

جهت بررسي ارزش غذايي ضايعات ماکاروني، با استفاده از خروسهاي بالغ لگهورن و با روش تغذيه اجباري، انواع انرژي قابل سوخت و ساز شامل AME، AMEn،TME  و TMEn ضايعات ماکاروني تعيين شد. اين مقادير به ترتيب 3625، 3634، 4005 و 3992 کيلو کالري بر کيلوگرم بدست آمد. سپس 720 قطعه جوجه گوشتي 7 تا 56 روزه سويه آرين در شش تيمار و شش تکرار و هر تکرار 20 قطعه در قالب طرح کاملا تصادفي با سطوح مختلف صفر، 8، 16، 24، 32 و 40 درصد ضايعات ماکاروني مورد تغذيه قرار گرفتند. پس از پايان دوره پرورش، از هر واحد آزمايشي يک قطعه نر و يک قطعه ماده انتخاب و کشتار شده و صفات لاشه آنها بررسي شد. در کل دوره پرورش، مقايسه ميانگين مصرف خوراک جوجه هاي تغذيه شده با سطوح مختلف ضايعات ماکاروني هيچ تفاوت معني داري را بين جيره ها نشان نداد. همچنين افزايش وزن جوجه هاي تغذيه شده با جيره هاي حاوي 16 و 24 درصد ضايعات ماکاروني از ديگر تيمارها بالاتر ولي تنها با گروه شاهد اختلاف معني داري (p<0.05) داشتند. بهترين ضريب تبديل غذايي در کل دوره در بين تيمارها از آن جوجه هاي تغذيه شده با 8، 16 و 24 درصد ضايعات ماکاروني بود (p<0.05). صفات لاشه و جوجه هاي تغذيه شده با جيره هاي مختلف تفاوت معني داري با هم نداشتند. در کل از نظر قتصادي در کليه هفته هاي پرورشي، هر کيلوگرم افزايش وزن جوجه ها با افزايش در صد ضايعات ماکاروني در جيره، هزينه پايين تر و معني داري (P<0.05) را به دنبال داشت.

 
کلید واژه: انرژي قابل سوخت و ساز، صفات لاشه، ضايعات ماکاروني، عملکرد و نيمچه هاي گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 88   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی