برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهائی شلتوک بر درصد برنج سالم در ارقام پر محصول استان مازندران

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: هدايتي پور ابوالفضل,طباطبايي فر سيداحمد,رشيدي حسن,عارفي حبيب اله
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  قطب علمی مهندسی بازیافت و ضایعات محصولات کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
زمان:  1384دوره 2
 
چکیده: 

جهت بررسي اثر دما و رطوبت نهايي شلتوک (رطوبت هنگام تبديل) بر درصد شکستگي در ارقام مختلف. آزمايش فاکتوريل با سطوح A شامل ارقام (فجر, نعمت, ندا و ساحل) سطوح B شامل (دماي 40 و 45 و 50 درجه سانتيگراد) و سطوحC  شامل رطوبت شلتوک هنگام تبديل (رطوبت هاي 10-11, 11- 12 و 12-13 درصد) با چهار تکرار انجام گرفت. قالب طرح بلوکهاي کامل تصادفي در نظر گرفته شد. براي خشک کردن از يک خشک کن آزمايشگاهي استفاده شد. نمونه ها پس از بوجاري توسط دستگاه خشک کن خشک شده و در رطوبت هاي مورد نظر نمونه برداري انجام شد. نمونه هاي 200 گرمي سپس توسط پوست کن پوستگيري شده و برنج قهوه اي حاصل پس از توزين توسط سفيدکن سايشي به برنج سفيد تبديل مي شد. نتايج نشان داد در ارقام فجر و ساحل مناسبترين دما 40 درجه سانتيگراد و رطوبت مناسب تبديل به ترتيب 10 -11 و 11-12 درصد مي باشد. در ارقام نعمت و ندا دماي مناسب 50 درجه سانتيگراد و رطوبت مناسب تبديل به ترتيب 10-11 و 11-12 درصد مي باشد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 75   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی