نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزیابی کیفیت ماهی کفال طلایی طی 16 روز نگهداری در یخ

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بهمني ذبيح اله,رضايي مسعود
 
 
 
عنوان همایش: همايش منطقه اي كشاورزي، محور رشد و توسعه
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مرودشت
زمان:  1387دوره -
 
چکیده: 

خصوصيات کيفي ماهي کفال طلايي در 16 روز نگهداري در يخ با ثبت تغييرات چربي و شاخص هاي حسي ارزيابي شد. بر اساس نتايج به دست آمده، نمونه ها تغييرات معني داري را در مقدار پراکسيد، تيوبا ربيتوريک اسيد، و اسيدهاي چرب آزاد، و ارزيابي حسي نشان دادند(p<0.05)  طي دوره نگهداري در يخ ميزان هر يک از شاخص هاي فساد چربي پر اکسيد، تيوباربيتوريک اسيد و اسيدهاي چرب آزاد افزايش يافت. ارزيابي حسي نمونه ها نيز نشان دهنده کيفيت عالي تا خوب تا روز دهم و از کيفيت خوب تا قابل قبول تا روز پانزدهم بود. بنابراين مي توان عمر نگهداري ماهي کفال طلايي نگهداري شده در يخ را تا پانزده روز تعيين کرد.

 
کلید واژه: کفال طلايي (Liza aurata)، دوره ماندگاري، يخ، فساد کيفي، تغييرات چربي، ارزيابي حسي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 62   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی