برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير استفاده از اسيدهاي آمينه مختلف، به عنوان محرک بويايي، در جيره غذايي ماهي آزاد تريپلوئيد در بهبود فرآيند غذاگيري

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نقدي مهدي,ابطحي بهروز,كلباسي محمدرضا
 
 
 
عنوان همایش: همايش منطقه اي كشاورزي، محور رشد و توسعه
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مرودشت
زمان:  1387دوره -
 
 
چکیده: 

با توجه به اهميت حس بويايي در تحريک رفتارهاي تغذيه اي گونه هاي مختلف ماهيان، در اين تحقيق پاسخ هاي تغذيه اي آزاد ماهي تريپلوئيد يکساله هنگام تحريک حس بويايي بوسيله محلول اسيدهاي آمينه مختلف بررسي گرديد. بدين منظور ماهيان در مدت 3 دقيقه در اکواريومي با ابعاد 75*45*50 در معرض محلولهاي بيست نوع اسيد آمينه با غلظت 0.001 مولار قرار گرفته و در اين مدت واکنشهاي رفتاري آنها مورد سنجش واقع شد. نتايج آزمايش 20 اسيد آمينه مختلف بر روي حس بويايي ماهيان بيانگر بروز رفتارهاي جستجوي غذا در زمان افزودن متيونين به محيط آزمايش مي باشد. با توجه به نتايج بدست آمده استفاده از موثرترين اسيده آمينه آزمايش شده در تحقيق حاضر در جيره غذايي آزاد ماهي تريپلوئيد مي تواند منجر به تحريک بيشتر ماهي به مصرف غذا و کاهش ضريب تبديل غذا (FCR)، همچنين کاهش هدر رفت مواد مغذي به محيط آبي و نهايتا کاهش بار آلودگي محيط پرورش ماهيان گردد.

 
کلید واژه: پاسخ هاي بويايي، اسيد آمينه، ماهي آزاد درياي خزر (Salmo trutta caspius)، تريپلوئيدي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 122   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی