کرونا در اخبار
وزارت بهداشتفارس ایسنا ایرنا جماران سیناپرس خبرآنلاین
کرونا
CoronaVirus
[COVID19]
کرونا در منابع علمی
CDC Nejm JAMA Lancet Cell BMJ Elsevier Oxford Nature Wiley Cambridge Medrxiv

مشخصات مقاله

عنوان: 

پروفيل اسيدهاي چرب در دو گونه از کپور ماهيان پرورشي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اجاق سيدمهدي,رضايي مسعود,انوري محمد,خرمگاه مهدي,باباخاني لشكان آريا
 
 
 
عنوان همایش: همايش منطقه اي كشاورزي، محور رشد و توسعه
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی: دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مرودشت
زمان:  1387دوره -
 
 
چکیده: 

هدف از اين تحقيق حاضر شناسايي و مقايسه ترکيبات اسيدهاي چرب بافت عضلاني ماهي کپور معمولي (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)، بود. ميزان اسيدهاي چرب اشباع (SFA)، تک غير اشباع (MUFAs) و چند غير اشباع (PUFAs) براي کپور معمولي 32.86، 39.43 و 24.13 درصد و براي کپور علفخوار 34.06، 25.02 و 37.54 درصد مشاهده شد. در هر دو گونه ماهي مورد مطالعه اسيد پالمتيک و اسيد اولئيک به ترتيب فراوانترين اسيدهاي چرب اشباع و تک غير اشباع بودند و در بين اسيدهاي چرب چند غير اشباع اسيد لينولئيک در کپور معمولي و DHA در کپور علفخوار فراوان ترين اسيدهاي چرب شناخته شده بودند. ميزان امگا 3 شناخته شده براي کپور معمولي 8.6 درصد و براي کپور علفخوار 25.3 درصد بود. در کپور معمولي و علفخوار به ترتيب 1.33 و 2.55 درصد اسيد آراشيدونيک مشاهده گرديد.

 
کلید واژه: اسيدهاي چرب، کپور معمولي، کپور علفخوار
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 83   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی