برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مقايسه مقادير ترکيبات فنولي و ظرفيت آنتي اکسيداني عصاره استخراج شده از پودر برگ هاي گياه چويل (Ferulago angulata) با امواج مايکروويو و روش خيساندن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: آقاجاني عبدالرضا,مرتضوي سيدعلي*,طباطبايي يزدي فريده,سعيدي اصل محمدرضا,شفافي زنوزيان مسعود
 
 *گروه صنايع غذايي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد، ايران
 
عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  سازمان بسيج مهندسين كشاورزي و منابع طبيعي استان البرز
زمان:  1396دوره 2
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آنتي اکسيدان، استخراج، خيساندن، چويل، فلاونوئيد، فنول، مايکروويو
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 97   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی