نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: عبدالنبي پور اخلاص*,ناصحي بهزاد,ابراهيمي علي اكبر
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين
 
عنوان همایش: همايش ملي مكانيزاسيون و فناوري هاي نوين در كشاورزي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
زمان:  1395دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: نان، خواص سلامت زايي، فيبر، هيدروکلوئيد، خواص حسي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 82   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی