مشخصات مقاله عنوان: بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری نوع ارائه: مقاله نویسنده: عبدالنبي پور اخلاص*,ناصحي بهزاد,ابراهيمي علي اكبر *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين عنوان همایش: همايش ملي مكانيزاسيون و فناوري هاي نوين در كشاورزي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان زمان: 1395, دوره 2 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: نان، خواص سلامت زايي، فيبر، هيدروکلوئيد، خواص حسي مقالات نشریه ای مرتبط: تحصیل متقلبانه خدماتبررسی آثار جرم کلاهبرداری رایانه ای درتجارت الکترونیککلاهبرداری رایانه ای؛ تاملی بر ارکان جرم و آثار آنجرم انتقال مال غیرتحصیل مال از طریق نامشروع در پرتو مقررات پولشویی مقالات همایشی مرتبط: بررسی ویژگی های حسی نان غنی شده با باگاستهیه نان ترکیبی با ارزش تغذیه ای بالا با استفاده از آرد سایر غلاتبررسی ویژگی حسی نان بدون گلوتن حاوی آرد نخودتاثیر صمغ ثعلب بر بیاتی نان تافتونبررسی راهکارهای کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 82 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی