برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

استفاده بهينه از ضايعات خرما در صنايع غذايي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: احمدي زكيه*,برزگر حسن
 
 *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي مكانيزاسيون و فناوري هاي نوين در كشاورزي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
زمان:  1395دوره 2
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ضايعات، خرما، غني سازي محصولات غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 415   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی