برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اهمیت روش PCR - ELISA در تشخیص ترکیبات آلرژی زا در مواد غذایی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صادقي عليرضا*
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان، گرگان، ايران
 
عنوان همایش: همايش بين المللي ايمونولوژي، آسم و آلرژي
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشکي مشهد (مرکز تحقيقات آلرژي)
زمان:  1395دوره 3
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آلرژن غذايي، PCR-ELISA، روش هاي مبتني بر PCR
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 150   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی