برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر ضد باکتريايي مخلوط عصاره آبي نعناع و کاسني بر روي استافيلوکوکوس اورئوس و اشريشياکلي در شرايط آزمايشگاهي

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: شاه حسيني سيمين,وزيني حسين
 
 
 
عنوان همایش: کنگره بين المللي آزمايشگاه و بالين
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن جامعه آزمايشگاهيان ايران
زمان:  1395دوره 9
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: عصاره آبي، کاسني، نعناع، استافيلوکوکوس اورئوس، اشرشياکلي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 105   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی