برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلي بر مصرف خوراك و برخي فرآسنجه هاي خوني گوسفندان ماكويي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: احمدي نقدهي عباسعلي*,پيرمحمدي رسول,علي جو يونس,صحرايي محسن
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه اروميه
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسانس نعناع فلفلي، مصرف ماده خشك، گوسفند ماكويي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 78   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی