برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین ارزش غذایی تفاله انگور و تفاله دانه انار با استفاده از روش تولید گاز

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بخشي زاده سميه*,تقي زاده اكبر,رحماني سميه,چراغي سراي صادق,بخشي زاده حميد,جانمحمدي حسين,عليجاني صادق
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه تبريز
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تفاله انگور، تفاله دانه انار، ارزش غذايي، توليد گاز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 104   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی