برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

سنتز نانو مس از PCM هاي آبدار برروي منسوج پنبه اي با روش سبز

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسينخاني محسن*,خلج زاده مونا
 
 *دانشکده مهندسي نساجي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد يادگار امام خميني (ره) شهرري، تهران، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري در مهندسي كاربردي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد غرب تهران
زمان:  1395دوره 1
 
 
چکیده: 

گوناگوني مواد نانو ذره اي به خاطر تنوع کاربرد آنهاست. نانو ذرات مس بدليل خواص فراوان و کاربردهاي زيادي که دارا مي باشد، داراي اهميت بسزايي است، از اين رو سنتز آن بسيار مورد توجه است.در اين تحقيق از بين روش هاي موجود براي سنتز نانو ذرات، روش احيا با روش سبز بدليل سازگاري با محيط زيست مورد توجه است. همچنين ترکيب احيا کننده ها با مواد تغيير فاز دهنده روي منسوج پنبه اي که علاوه بر حفظ خواص نانو ذره، خاصيت حفظ و نگهداري گرمايي را نيز ايجاد مي کند، بهره گرفته شده است. علاوه بر آن انجام تست هاي تکميلي از جمله تست استحکام، خمش، سايش، اسپکتروفتومتر انعکاسي و FTIR نتيجه اثر اين نانو ذرات را بر بهبود خواص کالاي پنبه اي مشخص مي کند.

 
کلید واژه: نانو مس، روش سبز، PCM، پنبه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 116   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی