برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير منابع مختلف پكتيني بر مصرف خوراك، توليد و تركيب شير در گاوهاي شيرده هلشتاين

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: کردي مرتضي*,ناصريان عباسعلي,ولي زاده رضا,طهماسبي عبدالمنصور
 
 *دانشکده کشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: دانه جو، گاوهاي شيرده هلشتاين، منابع پكتيني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 66   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی