مشخصات مقاله عنوان: تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک جو نوع ارائه: مقاله نویسنده: مرادي مهسا*,قورچي تقي *دانشکده علوم دامي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي، گرگان عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن علوم دامي ايران زمان: 1391, دوره 5 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: ضرايب تجزيه پذيري، ماده خشك، جو، فيستولا مقالات نشریه ای مرتبط: دستورالعمل تهیه محیط کشت در آزمایشگاهبررسی رفتار جریان غیرماندگار کانال های آبیاری در شرایط تغییرات نیاز و تعیین دستورالعمل مناسب بهره برداری (مطالعه موردی کانال E1R1 شبکه دز)کاربرد روش یادگیری تقویتی برای تعیین دستورالعمل بهره برداری برحسب درخواست توزیع و تحویل بهینه آب مقالات همایشی مرتبط: تجزیه شیمیایی و تعیین میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام کاه گندم و جو و دانه جو تولیدی در منطقه گلپایگاناثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه جو (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفندبررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلفمقایسه خصوصیات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک، پروتیین خام و ماده آلی علوفه یونجه چین دوم مناطق مختلف استان کردستان ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 65 آخرین های بلاگ آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به وردتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی