مشخصات مقاله عنوان: تعیین بخش های مختلف پروتیین و قابلیت شکمبه ایی و پس از شکمبه پروتیین خام تفاله مرکبات با استفاده از روش شه مرحله ایی اصلاح شده نوع ارائه: مقاله نویسنده: لشكري سامان*,تقي زاده اكبر,رافت عباس,اياسه علي *دانشگاه تبريز عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن علوم دامي ايران زمان: 1391, دوره 5 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: بخش هاي پروتيين، تفاله مركبات، ناپديدي پروتيين خام، روش سه مرحله ايي اصلاح شده مقالات نشریه ای مرتبط: مبانی دینی و فرهنگ سیاسی مشارکتفرهنگ سیاسی: بررسی در شهر تهران مقالات همایشی مرتبط: تعیین میزان ناپدید شدن پروتیین خام و پروتیین قابل متابولیسم تفاله سیب به روش کیسه های نایلونیاثرات کاهش پروتیین جیره غذایی روی تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین پرتولید در تنش گرماییبررسی روند تجزیه پذیری پروتیین خام تفاله انار (خام و عمل آوری شده با اوره) با استفاده از روش کیسه های نایلونیاثر سطوح مختلف پروتیین جیره در فصل جفت گیری بر افزایش میزان بره دهیتاثیر تغذیه تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر سنتز پروتیین میکروبی، فراسنجه های شکمبه و خون در گوسفند کرمانی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 49 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی