نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین بخش های مختلف پروتیین و قابلیت شکمبه ایی و پس از شکمبه پروتیین خام تفاله مرکبات با استفاده از روش شه مرحله ایی اصلاح شده

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: لشكري سامان*,تقي زاده اكبر,رافت عباس,اياسه علي
 
 *دانشگاه تبريز
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: بخش هاي پروتيين، تفاله مركبات، ناپديدي پروتيين خام، روش سه مرحله ايي اصلاح شده
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 49   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی