برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر روغن ماهي بر تركيبات شيميايي و كيفيت گوشت بزغاله هاي نر مهابادي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: هژبري امين,زالي ابوالفضل,گنج خانلو مهدي,اكبري افجاني امير,امامي علي*
 
 *دانشگاه تهران، پرديس کرج
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: روغن ماهي، بزغاله هاي مهابادي، رنگ، عضله راسته
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 88   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی