برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسید های چرب زنجیر کوتاه برخی از مواد خوراکی با منشاء ضایعات کشاورزی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: پايا حميد*,تقي زاده اكبر,لشكري سامان,شيرمحمدي شهرام
 
 *
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: توليد گاز، ماده آلي قابل هضم، انرژي قابل متابوليسم، اسيد چرب زنجير كوتاه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 48   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی